In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne een heel belangrijk onderwerp. Zonder goede hygiëne is het niet mogelijk om goede producten te blijven maken. Wij werken samen met u aan de reiniging van uw keuken met betrekking tot de HACCP regels, hiervoor gebruiken we reinigmiddelen die geen gevaar vormen voor uw levensmiddelen.
Micro-organismen zijn de grootste bedreiging voor uw keuken, deze kunnen ziekte en schade veroorzaken aan de mens en uiteindelijk uw keuken.
Micro-organismen komen overal voor. Sommigen zijn schadelijk voor de mens en anderen niet. Tot micro-organismen worden gerekend:
Virussen
Bacteriën
Schimmels
Gisten Algen en wieren
Wij kunnen samen met u een plan opstellen om uw keuken te desinfecteren en te ontsmetten. neem contact
op.
Kantoor & openbare ruimte:
Volgens onderzoek (techtimes) kan het zorgvuldig schoonmaken en desinfecteren van veel aangeraakte objecten en gebieden de verspreiding van virussen met 80 tot 90 procent verminderen. Er wordt geadviseerd om objecten als de telefoon en het bureau minstens één keer per week schoon te maken. Een betere hygiëne op de werkvloer leidt tot gelukkigere, productievere én gezondere werknemers. Hoe dat komt? Ziektekiemen vind je niet alleen op de traditionele plaatsen, zoals in de bedrijfskeuken en op het toilet, maar evengoed op deurklinken, telefoons, toetsenborden en andere apparatuur die tijdens "normale" poetsbeurten weleens over het hoofd gezien worden.
Degla kan uw kantoor, fitness studio, winkel, huiskamer, en alle andere ruimten onder handen nemen zodat u er zeker van bent dat alles is gereinigd en er geen ongewenste bacteriën of ziektekiemen meer aanwezig zijn.
Op de werkplek zorgen voor de juiste schoonheid en hygiëne is het minste wat u kunt doen.
Voor een op maat gemaakt plan en offerte neem dan contact
op met ons.